Curatenie industriala in Pitesti si in tot judetul Arges

Partenerul tau in serviciile de curatenie industriala in Pitesti si in judetul Arges

Firme de curatenie industriala si civila in Pitesti?Stil Cleaning 2002

Daca vorbim de curatenie industriala, in Pitesti, Arges sau oriunde in tara si in lume, vorbim de servicii eficiente, de parteneri de incredere, de preturi competitive, de lucruri pe care le apreciaza orice manager de succes. Aceasta este ceea ce ne-am propus in urma cu multi ani: sa oferim o alternativa reala pe piata serviciilor de curatenie industriala din Pitesti si, in timp, sa devenim lideri de piata, firma de curatenie care sa devina alegerea implicita, indiferent de criteriul de apreciere.

In scurt timp, Stil Cleaning 2002 a ocupat pozitia pe care si-a propus-o, aceea de lider de calitate si promptitudine pe piata locala a serviciilor de curatenie industriala. De-a lungul timpului, firma noastra a ajuns sa deserveasca clienti de renume, devenind in timp parteneri strategici.

In serviciile de curatenie industriala, in Pitesti, la fel ca in toata tara, este necesara o permanenta actualizare cu ultimele tehnologii in domeniu pentru a putea efectua servicii de curatenie competitive. Astfel, personalul nostru beneficiaza de cursuri de pregatire si informare, iar baza materiala este actualizata permanent in concordanta cu noile standarde internationale

Cum puteti beneficia de serviciile de curatenie industriala?

Ca si in cazul altor tipuri de curatenie, putem colabora in baza unei comenzi de moment, pentru rezolvarea unei situatii punctuale (de exemplu, curatarea unui spatiu de birouri pentru mutarea echipei) sau in baza unui contract lunar de intretinere, in baza caruia vom presta serviciile in termenii contractati, in mod repetitiv.

Ce acopera serviciile de curatenie industriala?

In functie de contract, de comanda sau de nevoia punctuala, in cadrul serviciilor de curatenie industriala, putem oferi urmatoarele servicii:

  • curatenia spatiilor de birouri
  • curatarea mobilierului de birou
  • curatarea mochetelor
  • spalarea geamurilor, a tocurilor geamurilor
  • curatarea grupurilor sanitare
  • curatarea spatiilor greu accesibile

In plus, pe langa serviciile de curatenie a birourilor, a spatiilor firmei, putem realiza aprovizionarea cu materiale a grupurilor sanitare (detergenti, sapun, hartie igienica, prosoape) sau a birourilor (saci menajeri, etc)