Curatenie civila in Pitesti si in judetul Arges

Curatenia locuintei, in Pitesti sau oriunde in lume, implica grija, atentie si respect

Curatenie civila in Pitesti prin Stil CleaningFirma noastra ofera servicii de curatenie civila in Pitesti, precum si in intreg judetul Arges, atat in baza unui contract de mentenanta, cat si in baza solicitarilor de moment, pentru a va permite sa va petreceti timpul liber intr-un mod placut, fara stresul curateniei.

Daca vorbim de servicii de curatenie civila in Pitesti, in Arges, precum si oriunde in tara, vorbim de un nivel ridicat de atentie, de o buna comunicare cu clientul, pentru ca, inainte de toate, serviciile de curatenie civila sunt prestate in locuinta clientului.

De ce sa apelez la serviciile unei firme de curatenie?

Motivele pot fi diverse, dar doua dintre ele primeaza intotdeauna:

  1. Timpul nu va permite sa va ocupati de curatenia locuintei asa cum va doriti. Veniti de la birou seara, foarte tarziu si sarcinile zilnice de familie va ocupa ce a mai ramas din zi, incat nu mai gasiti timpul necesar curateniei
  2. Preferati sa va ocupati timpul liber, si asa prea putin, cu activitati care sa va relaxeze, sa va faca placere, activitati care sa va incarce bateriile, sa puteti face fata  solicitarilor curente. Cu totii stim ca a face curatenie in locuinta nu este tocmai relaxant, ba mai mult, curatenia poate fi un proces istovitor. Dar stiti ceva? Noua ne place sa facem curatenie, asta stim sa facem, si o facem foarte bine, indiferent de locatie sau de volumul de munca!

Indiferent care ar fi motivele pentru care doriti sa apelati la o firma de curatenie civila, fiti sigur ca in noi ati gasit partenerul de durata, care vine in intampinarea dvs cu servicii de calitate, la un pret corect!

Ce acopera serviciile de curatenie a locuintei?

  • aspirarea, samponarea si curatarea covoarelor
  • spalarea geamurilor, pe interior si pe exterior, a tocurilor, precum si curatarea in detaliu a acestora din urma, pentru a indeparta urmele de murdarie
  • curatarea mobilierului
  • curatenia in spatii greu accesibile curatarea balcoanelor, garajelor, teraselor
  • curatenie in curte, curatenie exterioara (curatarea peretilor exteriori ai casei)
  • alte servicii